Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Lindsay Lohan inspireert haar zusje

Shownieuws

De 14-jarige Ali Lohan gaat zich richten op acteren, zingen en het ontwerpen van kleding. Ze treedt hiermee in de voetsporen van haar grote zus Lindsay.

Ali Lohan wil niets liever dan in de voetsporen van haar grote zus Lindsay treden. De carrière van Lindsay vormt dan ook een grote inspiratie, zegt de 14-jarige Ali in het Amerikaanse tijdschrift Teen Vogue. "Ik groeide op terwijl Lindsay altijd op de voorgrond stond", verklaart ze. "Ik wil zo graag doen wat zij doet. Onlangs werd voor het eerst naar mijn handtekening gevraagd, dat is een heerlijk gevoel".

Ali lijkt voorlopig niet goed te kunnen kiezen welk carrièrepad ze wil betreden. Zo wil ze de studio in duiken om een cd op te nemen, heeft ze acteerambities en streeft ze een carrière als modeontwerper na. Binnenkort doet Ali auditie voor de film 'High school musical 3: Senior Year', die eind dit jaar in de Nederlandse bioscoop wordt verwacht. De eerste twee delen waren wereldwijd een groot succes.

De eerste stap richting eeuwige roem voor de 14-jarige Lohan is mogelijk al gezet, want het gezin Lohan krijgt binnenkort een eigen realityshow op de entertainmentzender E! Opnamen voor dit programma worden al een tijdje gemaakt. De ambitieuze Ali is enthousiast over de serie. "Het is geen nepserie, maar ons alledaagse leven."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen