Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Timberlake kondigt Madonna aan in Hall of Fame

Shownieuws

Justin Timberlake introduceert Madonna in de Rock and Roll Hall of Fame, waarin zij wordt opgenomen. De ceremonie vindt op 10 maart plaats in New York.

(Novum/AP) - Justin Timberlake introduceert Madonna in de Rock and Roll Hall of Fame, waarin de Queen of Pop dit jaar wordt opgenomen. De Amerikaanse sterren werken samen aan het nieuwe album van Madonna, dat dit jaar verschijnt. Madge wordt op 10 maart gehuldigd tijdens een ceremonie in het Waldorf Astoria Hotel in New York.

De Rock and Roll Hall of Fame is een museum in Cleveland waarvoor een panel van zeshonderd muzikanten, vertegenwoordigers van de muziekindustrie en journalisten ieder jaar vijf artiesten selecteert, die worden opgenomen in een rijtje met de groten der aarde uit de muziekwereld.

Ook rocker John Mellencamp, singer-songwriter Leonard Cohen en de sixties-bands The Dave Clark Five en The Ventures krijgen een plek in de Hall of Fame. Zij worden tijdens de ceremonie geïntroduceerd door Billy Joel, Lou Reed, Tom Hanks en John Fogerty.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen