Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Naomi Campbell ondergaat spoedoperatie in Brazilië

Shownieuws

Naomi Campbell heeft maandag een spoedoperatie ondergaan in een ziekenhuis in de Sao Paulo. Een gynaecoloog verwijderde een cyste uit de buik van het model.

(Novum/AP) - Naomi Campbell heeft maandag een spoedoperatie ondergaan in het Sirio Libanes-ziekenhuis in het Braziliaanse Sao Paulo. Gynaecoloog Jose Pinotti verwijderde een cyste uit de buik van het Britse topmodel.

"Ik kan niet vertellen hoe ernstig Naomi's toestand was, maar ik kan bevestigen dat alles goed is gegaan", vertelt de gerenommeerde arts. "Ze is compleet hersteld en loopt alweer in haar kamer rond." Volgens de afdeling voorlichting van het ziekenhuis was ook David Uip, een van de bekendste Braziliaanse specialisten in infectieziekten, betrokken bij de behandeling van het 37-jarige supermodel.

De woordvoerder van de donkere schone wil ook alleen kwijt dat artsen een kleine cyste hebben verwijderd. "Ze rust nu uit en wil snel weer aan het werk", laat hij weten. "Ze wil de artsen bedanken die zo goed voor haar hebben gezorgd."

Campbell, die vaak Brazilië bezoekt en eerder deze maand carnaval vierde in de noordoostelijke stad Salvador, werd zondag opgenomen.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen