Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Eddy Zoey schrijft serenade voor schrikkeldag

Shownieuws

Eddy Zoey brengt vrijdag een serenade voor schrikkeldag ten gehore. Hij speelt het liedje in het kader van het 'Coen en Sander Show Schrikkelfeest 2008'.

Eddy Zoey brengt vrijdag tijdens de Coen en Sander Show een speciale serenade voor schrikkeldag ten gehore. Hij speelt het liedje in het kader van het 'Coen en Sander Show Schrikkelfeest 2008' dat de twee dj's vrijdag tussen 16.00 uur en 18.00 uur op 3FM vieren.

De radio-uitzending is gewijd aan de 'ongelukkigen' die maar één keer in de vier jaar hun verjaardag, verloving of huwelijksdag kunnen vieren. Luisteraars konden zich de afgelopen weken opgeven voor het festijn. Veel luisteraars hebben volgens de dj's gereageerd op de oproep en vieren samen met Sander Lantinga en Coen Swijnenberg in de studio schrikkeldag.

Naast Eddy Zoey, met zijn 'Coen en Sander Schrikkelfeest serenade', heeft het radioduo ook koks Rudolph van Veen en Martin de Eurokok uitgenodigd voor het schrikkelfestijn. Hiphopformatie The Partysquad geeft ook een optreden tijdens de live-uitzending.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen