Kies je favoriete radiostation

Dossiers

'Amy Winehouse krijgt eigen kledinglijn'

Shownieuws

Amy Winehouse krijgt een eigen kleding- en cosmeticalijn. De zangeres wil onder meer haarspray, zwarte eyeliner, hoofdbanden en parfum op de markt brengen.

Fans van Amy Winehouse kunnen zich binnenkort de bijzondere look van de 'Rehab'-zangeres eigen maken. De 24-jarige brengt een eigen kleding- en cosmeticalijn op de markt met haarspray, zwarte eyeliner, hoofdbanden en parfum. Dat schrijft de Britse boulevardkrant The Sun dinsdag.

Winehouse staat bekend om haar opvallende verschijning. Ze draagt altijd een grote zwarte suikerspin op haar hoofd en tekent grote donkere strepen op haar oogleden. Vaak draagt ze niets verhullende topjes of slechts een beha met daaronder korte rokjes en hoge pumps. "De stijl van Amy wordt vaak gekopieerd door meisjes door het hele land. Er kan veel geld mee worden verdiend", zegt een goede vriendin van de door drugsverslaving geteisterde zangeres.

Ook de mode-industrie reageerde volgens de Britse tabloid enthousiast. "Ze is inmiddels een mode-icoon geworden, hoewel ze er niet altijd fris bijloopt."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen