Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Paris start tv-zoektocht naar vriendschap

Shownieuws

Paris Hilton keert terug op televisie met een nieuwe realityshow. In het programma gaat de hotelerfgename op zoek naar een nieuwe beste vriend of vriendin.

Paris Hilton keert terug op televisie met een nieuwe realityshow. In het programma gaat de hotelerfgename op zoek naar een nieuwe beste vriend of vriendin. Dat dit niet haar vriendin Nicole Richie is, met wie Paris de realityshow 'The real life' maakte, bewijst het feit dat ze zich alleen in het project stort.

Een bron onthult tegenover de website van Us Magazine dat Paris bloedserieus is wat betreft haar zoektocht naar vriendschap. "Ze is op zoek naar iemand die ze kan vertrouwen. Ze is alle mensen die zo negatief over haar zijn zat", zegt de bron. "De show zal een kant van Paris belichten die we nooit eerder hebben gezien."

Het is nog onbekend wanneer de opnames worden gemaakt en wanneer de show werkelijk op televisie te zien is. Evenmin is duidelijk welke zender de realityshow gaat uitzenden, maar verwacht wordt dat MTV en VH1 interesse zullen tonen.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen