Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Wolter Kroes overweegt sterilisatie

Shownieuws

Wolter Kroes en zijn vrouw verwelkomen in juli een nieuw kindje, maar de zanger wil dan stoppen zich voort te planten. "Ik ga 'knippie knap tjaptjoi' doen."

Wolter Kroes en zijn vrouw Tessa verwelkomen in juli een nieuw kindje, maar de zanger wil daarna stoppen zich voort te planten. "Er zijn nu vijf Kroezen. Ik ga binnenkort maar 'knippie knap tjaptjoi' doen," grapt de 39-jarige volkszanger. "Er kunnen er gewoon niet meer in mijn huis, dus dat elftal komt er niet."

Het stel stapte afgelopen zomer in het huwelijksbootje en heeft gezamenlijk al vier kinderen uit eerdere relaties. Kroes heeft een dochter en een zoon, de 9-jarige Pamela en Wolter jr. van 6 jaar oud. Tessa heeft twee dochters, Summer (6) en Sue (5). De nieuwe zoon van Wolter wordt rond 13 juli verwacht.

De zanger straalt als hij praat over zijn gezin en over zijn zoon op komst. "De zwangerschap gaat heel goed en voorspoedig; en ik voel hem af en toe al schoppen, dus ik ben een zeer trotse papa."

Kroes trad op 22 en 23 februari op in een uitverkochte Heineken Music Hall in Amsterdam. Tessa maakte het in de aanloop naar de twee concerten nog even spannend. Ze had namelijk vier dagen lang de griep. De angst dat zij Wolter zou aansteken, leidde ertoe dat hij op de bank moest slapen. "Ik slaap niet naast haar met een groot concert om de hoek."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen