Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Avro volgt kinderen Von Trapp in nieuwe show

Shownieuws

In de Avro-serie 'Do Re WIE?' is de voorbereiding van de kinderen Von Trapp op 'The sound of music' geregistreerd. De show wordt vanaf 12 mei uitgezonden.

De Avro blijft musicalsterren in de dop in de gaten houden. In de nieuwe serie 'Do Re WIE?' is de voorbereiding van de kinderen Von Trapp op de musical 'The sound of music' geregistreerd. Het programma wordt in de week van 12 mei dagelijks uitgezonden. In eerdere Avro-shows werden hoofdrolspelers gezocht voor de musicals 'Ciske de Rat' en 'Evita'.

In 'Do Re WIE?', dat wordt gepresenteerd door Sipke Jan Bousema, worden zes van de zestig kinderen belicht die de rollen van Gretl (6), Marta (7), Brigitta (9), Kurt (10), Louisa (13) en Friedrich (14) afwisselen. Onder meer workshops van musicalsterren moeten het zestal klaarstomen om op de planken te staan. De titel van het programma is gebaseerd op het liedje 'Do Re Mi', een populair nummer uit de musical.

Frits Sissing presenteert aan het slot van de reeks 'The show of music', waarin de zes kinderen zullen optreden. De show, die wordt uitgezonden op 17 mei, staat in het teken van het heden en verleden van 'The sound of music'. Sissing, die ook de zoektocht naar Evita presenteerde, is in het najaar bovendien te zien als presentator van de talentenjacht 'Op zoek naar Joseph'. Daarin wordt gezocht naar een hoofdrolspeler voor de musical 'Joseph and the amazing technicolor dreamcoat'.

De première van 'The sound of music' is op 28 september in het Efteling Theater. De productie is van V&V Entertainment.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen