Kies je favoriete radiostation

Dossiers

MSN organiseert musicalcompetitie

Shownieuws

MSN organiseert een wedstrijd voor muzikaal talent. Potentiële sterren kunnen de komende drie weken onder het motto 'Claim your Fame' video's op de site zetten.

MSN organiseert een wedstrijd voor jong muzikaal talent. Dat heeft de Nederlandse afdeling van het multimediale internetplatform dinsdag bekendgemaakt. Sterren in de dop kunnen de komende drie weken onder het motto 'Claim your Fame' filmpjes op de site zetten waarin ze hun zangkunsten laten horen.

De inzendingen moeten musicals als uitgangspunt nemen. Zo kunnen kandidaten een liedje uit 'Evita' zingen of een rap maken over 'Fame', licht MSN toe. V&V Entertainment, producent van de populaire dansmusical 'Fame', is mede-initiatiefnemer van de competitie. Zo zijn op het videoplatform van de site backstagefilmpjes te zien van hoofdrolspeler Jim Bakkum.

Een vakjury beoordeelt de inzendingen, waarna de winnaar door middel van een filmpje en een interview wordt voorgesteld aan het publiek van MSN. Ook mag de winnaar als VIP naar een voorstelling van 'Fame', waar hij de voltallige cast ontmoet.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen