Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Van den Ende en Verlinde slaan handen ineen

Shownieuws

Joop van den Ende en Albert Verlinde gaan samenwerken. Stage Entertainment heeft de buitenlandse rechten verworven op de musical 'Doe Maar' van V&V.

Musicalproducenten Stage Entertainment en V&V Entertainment gaan samenwerken. Het bedrijf van Joop van den Ende heeft de buitenlandse rechten verworven op de popmusical 'Doe Maar' van het bedrijf van Albert Verlinde en Roel Vente.

Volgen Joop van den Ende is het niet raar dat de concurrenten nu de handen ineenslaan. "Op de Nederlandse markt zijn V&V Entertainment en wij concurrenten van elkaar. Maar waarom zouden wij dat ook in het buitenland zijn? Ik ben blij dat wij deze zakelijke overeenkomst hebben kunnen sluiten. Ik vond 'Doe Maar' een hartstikke leuke productie."

Stage Entertainment gaat nu aan de slag met een Duitse versie van de musical, die in het najaar wordt uitgebracht in het theater van Van den Ende in Essen. Wat de titel van de productie wordt, is nog niet bekend. Wel is al duidelijk dat er een twintigtal Duitse liedjes in de musical wordt gebruikt, van onder anderen Nena en Trio.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen