Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Baby's Jennifer Lopez baden in luxe

Shownieuws

Ze zijn nog maar net geboren, maar nu al krijgen de baby's van J-Lo het beste van het beste. Wie de tweeling wil verrassen, moet flink in de buidel tasten.

Ze hebben nog maar net het levenslicht gezien, maar nu al krijgen de baby's van Jennifer Lopez alleen het beste van het beste. In de chique babyboutique Petit Tresor in Hollywood kunnen vrienden en familie van de zangeres cadeautjes uitzoeken voor het jongetje en het meisje, van wie de namen nog altijd onbekend zijn. Dat schrijft het Amerikaanse tijdschrift People.

Wie de tweeling wil verrassen, moet flink in de buidel tasten. De goedkoopste optie op de wensenlijst van J-Lo is een set luiers voor 114 euro. Die kostbare luiers zal de 38-jarige artieste met zich meedragen in een luiertas van 840 euro. Verder staan de tweeling twee luxe kribbetjes te wachten van 940 euro per stuk en een commode van 1200 euro.

Lopez beviel dondernacht van een jongen en een meisje. De zangeres trouwde in 2004 met zanger Marc Anthony, de vader van de tweeling.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen