Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Sapph ontkent imiteren lingerie Marlies Dekkers

Shownieuws

Sapph ontkent de lingerie van concurrent Marlies Dekkers te imiteren. "We hebben slechts één ontwerp dat een beetje op dat van Marlies Dekkers lijkt."

Het lingeriemerk Sapph ontkent de lingerie van concurrent Marlies Dekkers te imiteren. "We hebben slechts één ontwerp dat een beetje op dat van Marlies Dekkers lijkt", stelt de topman van het concern, Robert Heilbron, dinsdag in De Telegraaf. "De echte toppers in onze lijn lijken er in de verste verte niet op."

Heilbron reageert met die uitspraak op het bericht van maandag dat Marlies Dekkers, wier lingerie bekendstaat om de strakke lijnen en vele bandjes, haar afnemers heeft laten weten niet meer te leveren als zij ook lingerie van Sapph verkopen. Verder gaat het bedrijf van Dekkers kijken of er juridische stappen tegen de concurrent kunnen worden genomen.

Volgens Arnold Perzonius, topman van het Marlies Dekkers-imperium, is dat geen overdreven reactie. "Wij vinden dat Sapph steeds meer gaat lijken op Marlies Dekkers. Wij hebben maar één ontwerper en dat is Marlies Dekkers. Daar zit voor ons ook meteen de grootste pijn en emotie", legt hij uit. "Als mensen zó dichtbij komen, zoals Sapph, dan doet dat pijn."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen