Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Eind in zicht voor Idols-finalisten

Shownieuws

Idols-finalisten Nathalie en Nikki zijn druk bezig door het land te toeren. Zondag hebben de meiden in hun woonplaats een optreden gegeven.

Met de finale in zicht en de titel 'Idol 2008' binnen handbereik, zijn finalisten Nathalie en Nikki druk bezig door het hele land te toeren. Zondag zijn de meiden terug naar hun roots gegaan en hebben ze een optreden gegeven in hun woonplaats.

"Het was geweldig", verzucht de 24-jarige Nikki. "Het was altijd mijn droom om voor mijn eigen dorp Sint-Oedenrode te mogen optreden. Ik droom er nog steeds van, alsof het allemaal niet echt is gebeurd."

Het optreden dat Nathalie gaf in haar thuishaven Rotterdam was op haar 26e verjaardag. "Iedereen was er een beetje om mijn verjaardag te vieren. Rotterdam is een fantastische stad en het optreden ging erg goed."

Beide meiden hadden zaterdag de zware taak om zich te kwalificeren voor de finale. Charlene moest na de halve finale de show verlaten. Toch worden Nikki en Nathalie er niet zelfverzekerder op. "Het ligt echt in de handen van de kijker. Ik denk dat het nu een kwestie van smaak is tussen Nathalie en mij", zegt Nikki.

Op de vraag bij welk thema de idolen zich het meest op hun gemak voelen, antwoorden ze in koor: "Big band!" Toch kan Nathalie niet helemaal kiezen tussen de thema's van de verschillende liveshows. "Disco was ook geweldig. Disco is gewoon feest! Of musical, omdat ik toen mijn eerste Nederlandse nummer zong. Of het Britse thema... Eigenlijk vond ik alles leuk om te doen."

Waar Nathalie minder kieskeurig in is, is welke lekkere man een gastoptreden in haar eerste clip mag maken. "Brad Pitt", zegt ze blozend. Ook met de eerdere Idols-finalist Jim Bakkum wil ze wel eens een beschuitje eten. "Ik was helemaal voor hem, hij was lekker." Jim was tevens de favoriete ex-Idol van Nathalie. Voor Nikki is oud Idols-winnaar Boris haar persoonlijke favoriet, al is dat niet alleen gebaseerd op zijn looks. "Hij had echt de stem", benadrukt Nikki.

In de wandelgangen wordt gefluisterd dat de finalisten zaterdag met een heuse wereldster op het podium zullen staan, al doet Nikki alsof haar neus bloedt. "Ik heb de roddels natuurlijk ook gehoord, maar ik mag er nog niets over zeggen", zegt ze mysterieus. De fans van de meiden zullen hiervoor nog tot het weekeinde moeten wachten. De echte vraag is natuurlijk wie er met de titel 'Idol 2008' naar huis gaat.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen