Kies je favoriete radiostation

Dossiers

K3 geeft drie extra optredens

Shownieuws

De meiden van K3 hebben extra shows ingelast, in Zwolle (23 mei), Enschede (30 mei) en Eindhoven (6 juni). Eerder ingeplande shows waren snel uitverkocht.

Karen, Kristel en Kathleen, de meiden van K3, hebben drie extra shows ingelast in Zwolle, Enschede en Eindhoven. Door een stormloop op tickets geeft het drietal nu ook op 23 mei, 30 mei en 6 juni optredens op Nederlandse bodem.

Op 23 mei zijn de meiden in de IJsselhallen in Zwolle te zien, naast de daar al uitverkochte shows op 24 en 25 mei. Op 30 mei geven de drie K's, naast de eerder geplande optredens op 31 mei en 1 juni, een extra show in de Go Planet evenementenhal in Enschede weg. Op 6 juni is het drietal nu ook te zien in het Indoor sportcentrum in Eindhoven, waar op 7 en 8 juni al optredens op de agenda stonden.

De K3-dames vieren dit jaar hun tienjarig bestaan met de shows. Ze gaven in oktober hun negende album, 'Kusje', uit. Van de eerder uitgebrachte cd's werden meer dan drieënhalf miljoen exemplaren verkocht. Ook brachten het drietal drie bioscoopfilms uit en zijn de meiden te zien in hun eigen tv-show 'De wereld van K3'.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen