Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Dansfilm 'Step up 2' scoort

Shownieuws

Ook het vervolg op de onverwachte bioscoophit 'Step up' uit 2006 is een succes. 'Step up 2' heeft de eerste plaats van de box office overgenomen van 'Jumper'.

Ook het vervolg op de onverwachte bioscoophit 'Step up' uit 2006 blijkt een succes. 'Step up 2' heeft de eerste plaats van de Nederlandse box office overgenomen van 'Jumper', die zakte naar de tweede plaats van de lijst films met de hoogste omzet. De dansfilm haalde in zijn openingsweekeinde 493 duizend euro op.

'Step up 2' draait om de 16-jarige straatdanseres Andie West, gespeeld door Briana Evigan, die wordt toegelaten op de elitaire Maryland School of Arts. De problemen beginnen als de rebelse danseres op de dansschool de knappe en populaire Chase ontmoet. Ook kunnen de leden van haar oude dansgroep moeilijk leven met de resolute keuze van Andie om zich aan te sluiten bij de school.

'John Rambo' deed het in zijn openingsweekeinde in Nederland minder goed. Het vierde deel van de Rambo-reeks, waarbij Sylvester Stallone ditmaal ook de regie op zich nam, haalde 154 duizend euro op. De actiefilm neemt hiermee de zesde plaats van de notering in, achter 'Alibi', 'Alvin and the chipmunks' en 'The kite runner' die respectievelijk de derde, vierde en vijfde plek in beslag nemen.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen