Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Ben Affleck volgt Matt Damon op in satirefilmpje

Shownieuws

Als antwoord op het satirefilmpje 'I'm fucking Matt Damon', heeft komiek Jimmy Kimmel zijn eigen variant gemaakt met de tekst 'I'm fucking Ben Affleck'.

De Amerikaanse komiek Sarah Silverman trakteerde haar vriendje en mede-komiek Jimmy Kimmel vorige maand op een verrassing. Haar filmpje 'I'm fucking Matt Damon', waarin ze claimt vreemd te gaan met de populaire acteur Damon, werd op YouTube ruim vijf miljoen keer bekeken. Kimmel liet het daarbij niet zitten en zingt nu zijn variant op het parodienummer: 'I'm fucking Ben Affleck'.

In het filmpje is Kimmel te zien die ditmaal een verrassing heeft voor Silverman. In het refrein geeft de komiek toe het al een tijdje 'te doen' met Affleck. Zo laat hij in de video zijn nagels lakken door de bekende acteur, staren ze samen intiem uit een raam en maken ze lange romantische wandelingen.

Aan het einde van het filmpje gaat Kimmel helemaal los. Een sterrencast maakt zijn opwachting om in de trant van 'We are the world' een tribuut te brengen aan Kimmel en Affleck. Niemand minder dan Brad Pitt, Harrison Ford, Cameron Diaz, Robin Williams en zanger Meatloaf komen opdraven.

Het filmpje van Silverman was vorige maand een verrassing om haar vriend Kimmel te feliciteren met zijn vijfjarig jubileum bij de Amerikaanse zender ABC. Ze kwam al eerder in het nieuws door haar pittige commentaar op Britney Spears en Paris Hilton toen ze vorig jaar de MTV Movie Awards presenteerde.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen