Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Zoontjes op bezoek bij Britney Spears

Shownieuws

Britney Spears is zaterdag kort herenigd met haar zoontjes. Sean Preston (2) en Jayden James (1) brachten ruim drie uur door in de villa van hun moeder.

(Novum/AP) - Britney Spears is zaterdag kort herenigd met haar zoons. Sean Preston (2) en Jayden James (1) brachten ruim drie uur door in de villa van hun moeder. Het was de eerste keer sinds 3 januari dat de losgeslagen popster haar kroost weer in de armen kon sluiten.

De vader van de 26-jarige zangeres en haar psychiater waren aanwezig bij de hereniging, zo meldt het Amerikaanse tijdschrift People. Na drie uur werden de peuters opgehaald door een bodyguard van Federline.

Het bezoek van de jongetjes volgt op een overeenkomst die de advocaten van Spears en haar ex-man Kevin Federline vrijdag bereikten. Federline stemde ermee in dat het bezoekrecht van Britney aan haar kinderen wordt aangepast.

Federline kreeg op 4 januari door een rechter in Los Angeles de volledige voogdij toegewezen over Jayden James en Sean Preston. Spears had een dag eerder geweigerd om haar zoons terug te geven aan hun vader. De politie moest er aan te pas komen, waarna Britney korte tijd op de psychiatrische afdeling van een ziekenhuis werd opgenomen.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen