Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Drukte om kraambed Jennifer Lopez

Shownieuws

Het kraambed van Jennifer Lopez wordt druk bezocht door vrienden en familie. Actrice Leah Remini en zus Lynda Lopez kwamen kijken naar de nieuwbakken tweeling.

Het kraambed van Jennifer Lopez wordt druk bezocht door vrienden en familie. De 38-jarige actrice en zangeres beviel vrijdagochtend van een jongen en een meisje. De namen van de baby's zijn nog onbekend.

Vrijdagmiddag kwam onder anderen The King of Queens-actrice Leah Remini langs in het ziekenhuis op Long Island in New York. De goede vriendin van Lopez noemde de latina een 'geboren moeder'. Ook de jongere zus van Jennifer, Lynda, kwam langs voor een kort bezoekje. Lynda timmert zelf ook aan de weg in entertainmentland. Ze is nieuwslezer voor de New Yorkse zender WWOR-TV.

Yolanthe Santa Maria, de oudere zus van vader Marc Anthony, vertelde aan het Amerikaanse tijdschrift People dat ze 'extatisch' is. "Jennifer is voor de eerste keer moeder en ik kan me haar euforie voorstellen", laat Yolanthe weten. Zij heeft nog geen bezoek kunnen brengen aan de nieuwbakken tweeling. "Ik kan niet wachten tot ik ze in mijn armen kan sluiten. Woorden kunnen niet omschrijven hoe blij ik voor Anthony en Jennifer ben."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen