Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Vriendin O.J. Simpson in ziekenhuis met hoofdwond

Shownieuws

Christie Prody, de vriendin van O.J. Simpson, is opgenomen in een ziekenhuis met een hoofdwond en meerdere blauwe plekken. Ze zakte op straat in elkaar.

Christie Prody, de vriendin van O.J. Simpson, is maandag opgenomen in een ziekenhuis met een hoofdwond en blauwe plekken over haar hele lichaam. Dat heeft de politie van Miami woensdag bevestigd tegenover de plaatselijk krant Miami Herald. De 32-jarige vrouw zou in de Amerikaanse stad op straat in elkaar zijn gezakt.

De 60-jarige Simpson is ondervraagd door de politie. Hij claimt zelf niets met de verwondingen van zijn vriendin te maken te hebben. Prody zou gevallen zijn omdat ze dronken was. Een woordvoerder van de politie wilde niet vertellen of de voormalige football-speler verdacht wordt in de zaak.

Momenteel loopt er nog een rechtszaak tegen Simpson wegens het plegen van een gewapende overval. Hij zou in september met enkele vrienden, onder bedreiging van geweld, spullen hebben gestolen van twee handelaren in sportmemorabilia in Las Vegas. Volgens Simpson waren de spullen van hem. Half januari kwam hij op borgtocht vrij na een tweede arrestatie in deze zaak.

In 1995 werd Simpson in een geruchtmakende rechtszaak vrijgesproken van de moord op zijn ex-vrouw Nicole Brown en haar vriend Ron Goldman. Vorig jaar schreef de sportman, die altijd heeft volgehouden onschuldig te zijn, een boek over de zaak. 'If I did it', waarin Simpson uiteenzet hoe hij te werk zou zijn gegaan áls hij de moorden gepleegd had, wordt door velen als een schuldbekentenis gezien.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen