Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Dennis ziet humor in Gouden Kooi-zwangerschap

Shownieuws

Dennis ziet de humor in van de eerste Gouden Kooi-zwangerschap. "Dat kindje kan later op YouTube zien hoe hij is gemaakt", vertelt hij in De Telegraaf.

Voormalig Gouden Kooi-bewoner Dennis schrok toen zijn vriendin Nadia hem vertelde dat zij tijdens hun gezamenlijke verblijf in de villa per ongeluk zwanger was geraakt. "Maar je moet er ook de humor van inzien", vertelt hij donderdag in De Telegraaf. "Dat kindje kan later op YouTube zien hoe hij is gemaakt."

Dennis bekent dat hij in eerste instantie niet stond te trappelen over het aanstaande vaderschap. De 22-jarige Nadia wilde de baby meteen houden, vertelt hij. "Ik moest er wel nog twee weken over nadenken. Maar nu ben ik dolverliefd en opgewonden over haar zwangerschap."

De 24-jarige Alphenaar, die de Gouden Kooi net als Nadia eind vorig jaar verliet, is druk bezig om een zangcarrière van de grond te krijgen. Over anderhalve week komt zijn eerste single 'Laat me vrij zijn' uit. "Ik hoop echt dat ik met mijn muziek kan doorbreken", zegt Dennis, die volgende week naar Dubai afreist voor de opnamen van een videoclip. "Dan kan ik voor mijn nieuwe gezinnetje zorgen."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen