Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Romantische Valentijnsdag voor Jan en Yolanthe

Shownieuws

Valentijnsdag is een speciale dag voor Yolanthe Cabau van Kasbergen en Jan Smit. "Het is onze eerste Valentijnsdag samen", vertelt Yolanthe.

Valentijnsdag is een speciale dag voor Yolanthe Cabau van Kasbergen en Jan Smit. "Er staat veel romantiek op het programma, want het is onze eerste Valentijnsdag samen", vertelt Yolanthe aan Novum Nieuws. "Vorig jaar rond Valentijnsdag hadden we wel al een date gehad, maar hadden we nog niet gezoend."

De 22-jarige brunette, die met Jan in het buitenland vertoeft op de dag van de liefde, is 'nog elke dag verliefd' op de Volendamse zanger. "Een speciale dag hoeft van mij eigenlijk niet, maar als hij er dan toch is vind ik het wel leuk om elkaar dan een roos of een kaartje te geven als teken van liefde", vertelt ze.

Ook Wolter Kroes zit niet stil met Valentijnsdag. "Ik denk dat als je met de grootste liefde van je leven bent, Valentijnsdag een heel bijzondere dag is", zegt de zanger, die volgende week tweemaal in de Amsterdamse Heineken Music Hall staat. "Ik mag mijn vrouw wel dubbel verwennen, want ik krijg dit jaar zó iets moois van haar. Ik moet wat terugdoen." Kroes en zijn vrouw Tessa verwachten in juli een kindje.

Alain Clark verrast zijn vriendin Reva met een zelfgeschreven liedje, zo verklapt hij. "Ik ben wel romantisch ingesteld. Moet ook wel, zeker als muzikant", weet de zanger. "Niet romantisch zijn en muzikant zijn gaat niet samen."

Frans Bauer vindt dat Valentijnsdag echt iets is voor attente mannen. "Maar of ik er één ben ... ik moet het echt in mijn agenda zetten", schatert hij. "Ik vind mezelf heel romantisch, maar of Mariska dat vindt ..."

"Ik heb echt een hekel aan Valentijnsdag", zegt Wouter Hamel. "Ik vind het zo'n feest van de commercie. Als je van iemand houdt kun je toch ook gewoon doordeweeks een keer een bloemetje meenemen of zoiets." De blonde zanger vindt zichzelf ook niet echt romantisch. "Ik houd er wel van om überromantische liedjes te schrijven, maar ben niet van de kaartjes en bonbons. Meer van een witbiertje op de bank."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen