Kies je favoriete radiostation

Dossiers

René Froger wil met Toppers naar New York

Shownieuws

René Froger heeft grootse plannen. De zanger wil in november met de Toppers naar New York om daar de marathon te lopen, zo zegt hij deze week in Privé.

René Froger heeft grootse plannen. De zanger wil in november met de Toppers naar New York. "Niet om op te treden maar om daar de marathon te lopen", zegt hij deze week in Privé.

De 47-jarige Froger, die al eerder de marathon van New York liep, traint af en toe met zijn maatje Gordon. "Hij begon er laatst over", vertelt hij. "We zijn nu bezig om ook Gerard te pushen. Voor hem zal het niet zo'n probleem zijn, want hij loopt al erg veel. Maar ja, volle agenda's hè? Toch móet het lukken."

De Toppers staan eind mei tweemaal in de Amsterdam Arena. Froger is al druk bezig met de voorbereiding van de concerten. "Voor de Toppers-concerten ben ik toch degene die met de ideeën en liedjes komt", zegt de zanger, die eerder zijn theatertournee naar het najaar verplaatste vanwege de drukte rond de Toppers-optredens. "Laat Geer en Goor maar lekker gek doen en laat mij de boel maar organiseren, dan komt het allemaal goed. Maar daardoor heb ik het er nu al stervensdruk mee."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen