Kies je favoriete radiostation

Dossiers

'Queen' Aretha woest op Beyoncé

Shownieuws

Aretha Franklin is furieus dat Beyoncé Tina Turner bij de Grammy's aankondigde als 'the queen'. "Ik doe het af als een goedkope manier om onrust te stoken."

(Novum/AP) - Aretha Franklin laat zich niet graag beroven van haar reputatie als koningin van de soulmuziek. De zangeres is daarom furieus dat Beyoncé Knowles Tina Turner zondag bij de Grammy Awards aankondigde als 'the queen'. "Ik weet niet zeker op wiens tenen ik heb gestaan of wiens ego ik heb gekneusd bij de Grammy-schrijvers of Beyoncé", stelde ze dinsdag in een verklaring. "Maar ik doe het af als een goedkope manier om onrust te stoken."

De 68-jarige Turner bracht zondagavond samen met Knowles haar hits 'What's love got to do with it' en 'Better be good to me' ten gehore. Voordat Turner op het podium verscheen, bracht Beyoncé een eerbetoon aan souliconen, onder wie de 65-jarige Franklin. "Maar er is één legende die de essentie bezit van al deze dingen: de glamour, de soul, de passie, de kracht en het talent", verwees de artieste vervolgens naar Turner. "Dames en heren, geef een staande ovatie voor de Queen."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen