Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Broertje Paris Hilton op borg vrijgelaten

Shownieuws

Barron Hilton is dinsdag tegen betaling van een borgsom van veertienduizend euro vrijgelaten. Hij was eerder op de dag aangehouden voor rijden onder invloed.

(Novum/AP) - Barron Hilton, het broertje van socialites Paris en Nicky, is dinsdagmiddag tegen betaling van een borgsom van veertienduizend euro vrijgelaten. De 18-jarige jongen was in de vroege ochtend aangehouden voor rijden onder invloed. Een getuige zou aan de politie hebben gemeld dat een zwarte Mercedes op een snelweg in Malibu van de ene naar de andere rijbaan slingerde.

Een blaastest wees uit dat de tiener een alcoholpromillage van 1,4 in zijn bloed had. In Californië is 0,8 promille het toegestane maximum. Ook zou hij in het bezit zijn geweest van een vervalst rijbewijs. Een vrouwelijke medepassagier, die eerder achter het stuur zou hebben gezeten, wordt er bovendien van verdacht maandagnacht een ongeval veroorzaakt te hebben.

Achter het stuur kruipen met een slok op lijkt een gewoonte in de familie Hilton. Paris zat vorig jaar nog twee weken achter de tralies voor rijden onder invloed.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen