Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Amy Winehouse aan de beterende hand

Shownieuws

Het gaat beter met Amy Winehouse. "Amy komt terug, ze krabbelt weer op", vertelt haar moeder Janis in een interview met de Britse tv-zender GMTV.

(Novum/AP) - Het gaat beter met Amy Winehouse. "Amy komt terug, ze krabbelt weer op", vertelt haar moeder Janis in een interview met de Britse tv-zender GMTV.

Winehouse trad zondag via een satellietverbinding vanuit Londen op tijdens de Grammy Awards, waar ze vijf awards in de wacht sleepte. Volgens haar moeder sprak het optreden van Amy voor zich. "Zoals je kon zien, ziet ze er goed uit en is ze op de goede weg."

De 24-jarige zangeres, die met drugs- en drankverslavingen kampt, liet zich onlangs opnemen in een ontwenningskliniek. Zondag was de eerste keer dat ze weer een optreden gaf. Winehouse won onder meer Grammy's voor beste nummer ('Rehab'), beste popalbum ('Back to black') en beste vrouwelijke artiest.

Volgens de Outside Organization, die haar belangen behartigt, staat ze nog steeds onder behandeling van de afkickkliniek. "Ze blijft onder medisch toezicht en de behandeling gaat door", vertelt Chris Goodman.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen