Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Joel Madden: Harlow hangt aan mama Nicole Richie

Shownieuws

Harlow, de pasgeboren dochter van Nicole Richie en Joel Madden, hangt erg aan haar moeder. "Ze is echt een moederskindje", vertelt Madden aan People.

Harlow, het vier weken oude dochtertje van Nicole Richie en Joel Madden, hangt erg aan haar moeder. "Ze is echt een moederskindje", vertelt Madden aan het Amerikaanse tijdschrift People.

De frontman van rockband Good Charlotte twijfelt nog niet aan zijn kwaliteiten als vader. "Ze heeft nu gewoon haar moeder nodig, omdat ze heel veel eet", stelt Madden hoopvol. "Ik denk dat ze papa's oogappel wordt als ze straks leert praten."

Madden trad afgelopen weekend als dj op in Las Vegas. Het was de eerste keer sinds de geboorte dat hij een nacht zonder zijn vriendin en dochter doorbracht. "Ik vind het moeilijk om bij haar vandaan te zijn", vertelt de 28-jarige Madden. "Het is zo cool om Harlow met Nicole samen te zien omdat ze een heel speciale band hebben."

Ook de band tussen de 26-jarige Richie en Madden is 'sterker dan ooit'. "Ze is een fantastische moeder en ze ziet er alweer zo goed uit", glundert de zanger. "Vrouwen haten haar omdat ze mooi zwanger was en vlak na de bevalling alweer supersexy is. Ze heeft nu echt een moederlijke glans over zich."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen