Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Lucia Rijker speelt in Star Trek-film

Shownieuws

Lucia Rijker heeft een rol binnengesleept in de nieuwste Star Trek-film. De bokskampioene speelt een Romulan, één van de vele rassen buitenaardse wezens.

Lucia Rijker heeft een rol binnengesleept in de nieuwste Star Trek-film. Dat heeft haar management dinsdag bekendgemaakt. De bokskampioene speelt een Romulan, een van de vele buitenaardse wezens die het fictieve universum van Star Trek bevolken. Ook Winona Ryder speelt een rol in de elfde film in de reeks.

Veel kan de viervoudig wereldkampioen kickboksen nog niet vertellen over haar rol in de sciencefictionproductie, waarvan de opnamen eind deze maand van start gaan. "Zodra je de wereld van Star Trek binnenstapt, krijg je ook echt het gevoel dat je op een andere planeet bent beland", stelt ze in een verklaring.

Romulans hebben scherpe gezichtstrekken en spitse oren. De aliens worden in de verschillende televisieseries van Star Trek neergezet als opportunistische en listige wezens. Vaak spelen ze de rol van slechterik.

De 40-jarige Rijker was al eerder in Amerikaanse producties te zien. Zo speelde ze in de televisieserie The L Word en in de blockbuster 'Million dollar baby' van Clint Eastwood.

De film, die de simpele titel 'Star Trek' draagt, is vanaf begin volgend jaar in de Nederlandse bioscopen te zien.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen