Kies je favoriete radiostation

Dossiers

René Froger te gast bij Lama's

Shownieuws

René Froger is vrijdag te gast bij De Lama's. De volkszanger kijkt uit naar zijn deelname aan de BNN-show. "Ik vind het zo'n humor om mee te doen, echt leuk!"

René Froger is vrijdag te gast bij De Lama's. Dat heeft BNN maandag bekendgemaakt. De volkszanger heeft zin in zijn deelname aan de komische improvisatieshow. "Ik vind het zo'n humor om mee te doen, echt leuk! Ik ben niet zenuwachtig, die jongens moeten improviseren, ik laat het gewoon over me heen komen."

Ook Holland's Next Top Model-winnares Cecile Sinclair is toegevoegd aan de gastenlijst van het achtste seizoen van De Lama's. Eerder was al bekendgemaakt dat Xander de Buisonjé, Caroline Tensen, Peter van der Vorst, Humberto Tan, John van de Heuvel en Erik Hulzebosch de komende afleveringen een gastrol vervullen. Jim Bakkum en Loretta Schrijver waren in de eerste twee afleveringen van het nieuwe seizoen te zien.

Net als in de voorgaande seizoenen presenteert Patrick Lodiers de komedieshow, waarin Tijl Beckand, Ruben Nicolai, Ruben van der Meer en Jeroen van Koningsbrugge improvisatiekomedie beoefenen.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen