Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Kate Hudson trekt volle zalen in VS

Shownieuws

Kate Hudson heeft succes in de Amerikaanse bioscopen met 'Fool's gold'. De film debuteerde dit weekeinde met een omzet van ruim vijftien miljoen euro.

(Novum/AP) - Kate Hudson en Matthew McConaughey doen het goed in de Amerikaanse bioscopen. De romantische avonturenfilm 'Fool's gold' kwam dit weekeinde met een omzet van ruim vijftien miljoen euro op één binnen in de box office.

In 'Fool's gold', die door filmrecensenten werd afgekraakt, spelen Hudson en McConaughey een gescheiden stel dat zijn relatie nieuw leven inblaast tijdens de zoektocht naar een achttiende eeuwse schat. In de box office is de tweede plaats voor 'Welcome home Roscoe Jenkins' met Martin Lawrence.

Vince Vaughn haalde met de stand up-documentaire 'Vince Vaughn's wild west comedy: 30 days & 30 nights-Hollywood to the heartland' slechts 349 duizend euro op. Per bioscoop werd 363 euro verdiend. Paris Hilton deed het nog slechter met de comedy 'The hottie and the nottie'. Deze film haalde een omzet van zeventienduizend euro, wat neerkomt op 155 euro per bioscoop.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen