Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Madonna en Demi Moore vullen gat Oscarfeesten op

Shownieuws

Madonna en Demi Moore geven een feest ter ere van de Oscaruitreiking. Hiermee vullen ze het gat dat was ontstaan na de annulering van het Vanity Fair Oscargala.

Madonna en Demi Moore geven samen een groot gala tijdens de Oscaruitreiking. Dit omdat het jaarlijkse feest van het Amerikaanse tijdschrift Vanity Fair begin februari werd afgeblazen. Hierdoor ontstond er een groot gat in de feestkalender van veel Hollywoodacteurs. Dat meldt het Amerikaanse filmblad Variety.

Het jaarlijkse Oscarfeest van Vanity Fair wordt steevast druk bezocht door Hollywoodsterren, maar de organisatie besloot ter ondersteuning van de scenarioschrijvers en anderen die door de staking zijn getroffen het feest dit jaar niet door te laten gaan. Na de Oscaruitreikingen lopen de Hollywoodsterren feestjes af om hun gezicht te laten zien of op zoek te gaan naar hun volgende filmrol. Vaste prik voor de sterren is het Governor's Ball, dat dit jaar gewoon plaatsvindt, en het feest van Vanity Fair.

De 'Material girl' en Moore geven voor het eerst samen een feest ter gelegenheid van de Oscars. Een bron liet aan het tijdschrift Variety weten dat alleen sterren van de 'A-list' worden uitgenodigd. Diegenen die geen uitnodiging hebben kunnen bemachtigen kunnen het proberen bij Elton John, die een Aids-benefietconcert geeft na de uitreikingen.

De staking van scenarioschrijvers in de Amerikaanse film- en televisie-industrie werd 12 februari na drie maanden beëindigd. Zij staakten om een hogere vergoeding af te dwingen voor de verkoop van hun werk op dvd's en via internet. op grond van hun oude contracten kregen ze slechts 'luttele' procenten, terwijl de nieuwe media tegenwoordig de grootste inkomstenbron zijn van de amusementsindustrie.

De Oscaruitreiking vindt zondag plaats in het Kodak Theatre in Hollywood. Waar het bal van Madonna en Demi wordt gehouden is nog onbekend.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen