Kies je favoriete radiostation

Dossiers

'Ashton serveerde hepatitis A op verjaardag'

Shownieuws

Sterren als Bruce Willis, Madonna en Demi Moore hebben mogelijk het hepatitis A-virus opgelopen. Dit gebeurde tijdens de verjaardag van Ashton Kutcher.

Sterren als Bruce Willis, Madonna, Gwyneth Paltrow, Kate Hudson en Demi Moore hebben mogelijk het hepatitis A virus opgelopen tijdens de dertigste verjaardag van Ashton Kutcher. Dat meldt de Amerikaanse krant The Wall Street Journal. Eén van de obers op het feest blijkt tijdens een reis door Honduras het virus te hebben opgelopen.

Kutcher gaf twee weken geleden een groot feest in de hippe nachtclub Socialista in New York. Ook sterren als Salma Hayek, Amy Smart, Ivanka Trump en Roberto Cavalli waren aanwezig om de verjaardag van de Punk'd-presentator te vieren.

De gezondheidsdienst van New York heeft alle aanwezigen opgeroepen zich te laten testen op het besmettelijke virus. De stad biedt de sterren en alle andere klanten die club Socialista tussen 7 en 9 februari hebben bezocht een gratis vaccinatie tegen het virus aan.

Hepatitis A is een besmettelijke leverontsteking, die kan worden overgedragen via voedsel of drinkwater. De symptomen lopen uiteen van koorts, misselijkheid en vermoeidheid tot het verlies van eetlust. Na enkele dagen kan geelzucht ontstaan.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen