Kies je favoriete radiostation

Dossiers

P. Diddy wil groot Hollywoodacteur worden

Shownieuws

P. Diddy wil naar Hollywood verhuizen om daar een groot acteur te worden. "Ja, een hoofdrol; snap je? Je weet wel, van gebouwen afspringen en alles."

(Novum/AP) - Rapper Sean 'Diddy' Combs wil naar Hollywood verhuizen om daar een acteercarrière na te streven. De trotse 'east-sider' (New York) wil naar de westkust (Los Angeles) verhuizen om daar een groot acteur te worden. "Ja, een hoofdrol; snap je? Je weet wel, van gebouwen afspringen en alles", zegt hij in een uitzending van talkshow 'Late show with David Letterman' die vrijdag wordt uitgezonden.

Naast actieavonturenfilms wil de rapper/producer ook filmrollen met inhoud betitelen. Zijn ideale rol zou er één zijn waar hij 'de liefde mag bedrijven met mooie vrouwen' en 'zeer emotionele, hartverscheurende scènes' mag spelen.

David Letterman adviseerde de 38-jarige rapper om zich eerst in kleinere onafhankelijke films te manifesteren, in plaats van grote Hollywoodproducties met een enorm budget. Deze zijn zeer gevoelig om te floppen. "Oh, nee , nee, nee," reageerde Diddy. "Ik neem mijn tijd om me erin te verdiepen."

De New Yorkse Combs heeft eerder al bescheiden rollen op zich genomen in de films 'Monster's Ball' en 'Carlito's way: rise to power'. De ondernemer heeft onder meer een kledinglijn, parfumlijn, wodkalijn en is het hoofd van platenmaatschappij Bad Boy Worldwide Entertainment.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen