Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Nederlandse Rania favoriet bij Duitse Idols

Shownieuws

De Nederlandse Rania Zeriri is een van de favorieten bij de Duitse versie van Idols. De 21-jarige brunette heeft een Nederlandse moeder die in Duitsland woont.

De Nederlandse Rania Zeriri lijkt een van de favorieten bij Deutschland Sucht Den Superstar, de Duitse versie van Idols. De 21-jarige brunette stal bij de audities niet alleen de harten van de jury van het programma, maar ook die van het publiek. In verschillende Duitse media, waaronder Bild, wordt ze sinds de uitzending op RTL van vorige week gezien als favoriet.

Rania deed haar auditie, waarbij ze het nummer 'Colors of the wind' van Vanessa Williams zong, op rolschaatsen. Toen ze hoorde dat ze door was, gaf ze jurylid Dieter Bohlen een zoen op zijn voorhoofd. Het aanwezige publiek was door het dolle heen.

Mocht Rania, wier Nederlandse moeder in Duitsland woont, Deutschland Sucht Den Superstar winnen, dan is ze niet de eerste Nederlandse die een Duitse talentenjacht wint. In december werd de Haarlemse Tialda van Slogteren verkozen tot een van de winnaars van Popstars on Stage. Sindsdien vormt zij samen met medewinnaars Julian, Sacha en Christobal de band Room 2012.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen