Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Pink verdedigt ex

Shownieuws

Pink heeft het opgenomen voor haar ex Carey Hart. Ze drukt op haar website de geruchten de kop in dat het stel uit elkaar gaat omdat de motorcrosser vreemdging.

Pink heeft het opgenomen voor haar aanstaande ex-man Carey Hart. De zangeres drukt op haar website de geruchten de kop in dat het stel uit elkaar gaat omdat de motorcrosser vreemdging. "Deze breuk gaat niet om bedrog, woede of onenigheid. Ik weet dat het als een onzinnig cliché klinkt, maar we zijn beste vrienden en dat blijven we ook."

Dinsdag werd bekend dat de 28-jarige zangeres, wier echte naam Alecia Moore luidt, en de 32-jarige Hart uit elkaar gaan na een huwelijk van twee jaar. Op haar site bedankt Pink haar fans voor de vele steunbetuigingen die zij sindsdien ontving. "Ik wil jullie bedanken voor alle steun en liefde. Dat betekent heel veel voor me op dit moment."

Pink sluit niet uit dat ze ooit nog eens samenkomt met Hart. "Je weet nooit wat de toekomst brengt. Die van mij en Carey zou best eens een strand, baby's en zonneschijn kunnen bevatten. Alleen niet op dit moment."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen