Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Zus Esmée Denters was jaloers op succes

Shownieuws

Daphne Denters was in het begin wel even jaloers op het plotselinge succes van haar zusje Esmée. "Stiekem heb ik wel eens gedacht: waarom zij wel en ik niet."

Daphne Denters was in het begin wel even jaloers op het plotselinge muzikale succes van haar jongere zus Esmée. "Stiekem heb ik wel eens gedacht: waarom zij wel en ik niet", vertelt de 22-jarige theaterschoolstudente donderdag in De Telegraaf. "Dat mijn zusje plotseling een internationale ster werd, stak mij in het begin wel een beetje. Zingen en dansen waren mijn ding, Esmée zou een heel andere weg inslaan."

De 19-jarige Esmée brak vorig jaar door als zangeres via filmpjes die zij op YouTube plaatste. De video's waarin zij bekende nummers zingt voor haar webcamera trokken de aandacht van internationale sterren als Justin Timberlake, Natasha Bedingfield en Kelly Rowland. Inmiddels stond ze al in het voorprogramma van Timberlake, tekende ze een platencontract op zijn label Tenman Records en was ze te gast bij Oprah.

Daphne, die voor haar opleiding aan de theaterschool stage loopt bij de musical 'Dirty dancing' en een vaste plek heeft weten te bemachtigen in het dansensemble van de productie, heeft haar jaloezie op haar kleine zus inmiddels lang en breed achter zich gelaten. "Ik gun het haar natuurlijk. Optreden met Justin Timberlake en zingen voor een bomvolle Arena, te gast zijn in de show van Oprah. Dat is waanzinnig, bijna niet te bevatten. Als ik dan naar Es kijk, denk ik geen moment meer 'stond ik daar maar'. Dan ben ik alleen maar supertrots."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen