Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Bryan Adams vervangt Bocelli in tournee Ivo Niehe

Shownieuws

Andrea Bocelli zegde de theatertoer van Ivo Niehe af en Bryan Adams sluit die nu af. Bocelli moet voor de rechter verschijnen, al is de reden niet bekend.

Niet Andrea Bocelli, maar de Canadese zanger Bryan Adams sluit de theatertournee van Ivo Niehe af op 13 maart. De 49-jarige Bocelli moet in zijn thuisland Italië voor de rechter verschijnen en zal niet in staat zijn naar Nederland af te reizen, bevestigt het productiebedrijf van de theatershow.

Waarom de operazanger zich bij de rechtbank moet melden, weet het bedrijf niet. De show van producent Niehe loopt sinds 22 september. De toer komt tot een einde in het Amsterdamse Carré. "Naast televisiewerk is theater daadwerkelijk een belangrijke tweede carrière geworden", schrijft de 61-jarige Niehe over de theatertoer op zijn website.

Niehe zingt in zijn show liedjes met bekende artiesten. In de twee laatste shows in Carré heeft Niehe op woensdag 12 maart André Rieu uitgenodigd. In de slotshow op 13 maart zijn naast Adams ook Nick & Simon en Xander de Buisonjé te zien.

In de show zingt Niehe een lied over de vorig jaar in de Rotterdamse dierentuin Blijdorp ontsnapte gorilla Bokito en rekent hij af met de populaire levensfilosofie 'The secret'. "De show is het best te omschrijven als multimediaal cabaret", vertelt Ivo Niehe aan Novum Nieuws. "Er zit een moment in dat ik iets vertel over mijn vader en een lied zing over dementie, wat mensen blijkbaar erg herkennen. In Den Haag moesten we echt even stoppen omdat mensen zo verschrikkelijk begonnen te huilen."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen