Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Matthew McConaughey ontwerpt zwemkleding

Shownieuws

Matthew McConaughey gaat een zwemkledinglijn ontwerpen. De zwembroeken, slippers en andere dingen zijn vanaf deze zomer verkrijgbaar via de site van de acteur.

Matthew McConaughey gaat een zwemkledinglijn ontwerpen. De zwembroeken, slippers en andere strandbenodigdheden zijn vanaf deze zomer verkrijgbaar via de website van de acteur, zo bevestigt zijn woordvoerder aan het Amerikaanse tijdschrift People.

De 38-jarige McConaughey, die in films als 'Fool's gold' en 'Sahara' speelde, weet waar de ideale strandkleding aan moet voldoen. De spierbundel brengt vrijwel al zijn vrije tijd door op de stranden van Los Angeles en siert regelmatig met onbloot bovenlijf de roddelbladen. Eerder maakte de acteur al bekend dat hij werkt aan een T-shirtlijn onder de merknaam j.k. livin, die ook binnenkort via zijn site te koop is.

In 2005 werd McConaughey door People uitgeroepen tot meest sexy man ter wereld. Vorig jaar bombardeerde het blad de gebronsde sixpack-bezitter tot meest begeerlijke vrijgezel. Inmiddels is de beach boy van de markt. Het Braziliaanse model Camilla Alves wist zijn hart te veroveren. Het stel maakte in januari bekend dat het een kindje verwacht. Wanneer de baby geboren moet worden, is onbekend.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen