Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Dochter Anna Nicole Smith erft alles

Shownieuws

Het dochtertje van Anna Nicole Smith erft de totale nalatenschap van haar moeder. Er wordt een fonds opgericht voor de anderhalf jaar oude Dannielynn.

(Novum/AP) - Het dochtertje van Anna Nicole Smith erft de totale nalatenschap van haar moeder. Een rechter in Los Angeles benoemde de anderhalf jaar oude Dannielynn dinsdag niet alleen tot enige erfgenaam, maar zette ook een fonds voor het meisje op.

De vader van Dannielynn, Larry Birkhead, en de advocaat en partner van Smith, Howard K. Stern, werden aangewezen als beheerder van het fonds.

In het testament van Smith, dat in 2001 werd opgesteld, wees de voormalige playmate haar zoon Daniel aan als enige erfgenaam. Wel liet ze daarbij optekenen dat hij haar nalatenschap moest delen met eventuele andere kinderen die ze nog zou krijgen. Daniel overleed in september 2006 op 20-jarige leeftijd, drie dagen na de geboorte van zijn halfzusje Dannielynn.

Het meisje zou mogelijk miljoenen kunnen erven. Smith, die vorig jaar op 38-jarige leeftijd overleed aan een overdosis medicijnen, trouwde in 1994 met de 89-jarige olietycoon J. Howard Marshall II. Na zijn overlijden een jaar later raakte ze met zijn familie verwikkeld in een slepende rechtszaak over de erfenis, die naar schatting 345 miljoen euro bedraagt. Deze rechtszaak loopt nog steeds.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen