Kies je favoriete radiostation

Dossiers

'Step up 2' blijft box office leiden

Shownieuws

'Step up 2' staat nog steeds op de eerste plaats in de box office. Ook de Oscarwinnaars 'No country for old men', 'Juno' en 'There will be blood' staan hoog.

'Step Up 2' blijft op de toppositie staan in de Nederlandse box office. De Disneyfilm haalde in de eerste twee weken al 1,3 miljoen euro op. De dansfilm is zo populair dat Disney al een derde deel heeft aangekondigd dat in 3D zal verschijnen. 'Alvin and the chipmunks' stijgt van de vierde naar de tweede plek.

De vier Oscars die 'No country for old men' vorige week won heeft de film geen windeieren gelegd. De thriller, die sinds drie weken in de bioscoop draait, stijgt van de zevende naar de zesde plek. Daniel Day-Lewis, die een Oscar won voor beste acteur, komt nieuw binnen op negen met 'There will be blood'. 'Juno', dat werd bekroond voor het beste script, staat op de elfde plek van de box office.

In de Verenigde Staten staan de Oscarwinnaars nog steeds in de top tien. 'No country for old men' prijkt daar op een negende plek. Juno, dat in de Verenigde Staten ruim 88 miljoen euro heeft opgebracht, neemt de tiende plek in.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen