Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Paris trekt op met sjamaan

Shownieuws

Paris Hilton is gespot in het gezelschap van een sjamaan. De man zegende haar publiekelijk en samen gaven ze de diamanten ketting van Paris weg aan een vreemde.

Paris Hilton lijkt vriendschap te hebben gesloten met een sjamaan. De oude man, gekleed in een oranje gewaad, is met de 27-jarige Paris gespot in 'The Bodhi tree', een spirituele boekenwinkel in Hollywood. Het feestbeest bekeek samen met de sjamaan een pamflet genaamd 'The path of the painted shaman' en werd vervolgens door de man publiekelijk gezegend.

In de filmpjes op Hollywood.tv is tevens een vrijgevige kant van de hotelerfgename te zien. Zo geeft Paris haar diamanten hartvormige ketting weg aan een totale vreemdeling. "Ze kwam naar mij toe, zei dat ik gezegend was door God en gaf me vervolgens haar ketting", zegt het verbaasde meisje in een interview. Als het duo naar deze vrijgevigheid wordt gevraagd, antwoordt de sjamaan dat "de grootste gave vrijgevigheid is".

Een poging tot verrijking van het geestelijke leven is niet volledig vreemd voor Paris. De blonde actrice, die onlangs nog speelde in 'The hottie and the nottie', schafte vorig jaar voor haar 23 dagen durende gevangenisstraf het zelfhulpboek 'The secret' en de bijbel aan.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen