Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Raymann onder de indruk van Shilpa Shetty

Shownieuws

Jörgen Raymann was buiten zinnen toen hij Shilpa Shetty mocht interviewen. "Ik verwachtte een absolute diva, maar ze was één en al charme en schoonheid".

Jörgen Raymann was buiten zinnen toen hij deze week Shilpa Shetty mocht interviewen. "Nadat ik, verblind door haar schoonheid, mijn onderkaak van de vloer had geraapt, maakte ik kennis", schrijft hij zondag in zijn column in De Telegraaf. Donderdag mocht de presentator de Bollywood-ster aan de tand voelen voor zijn talkshow Raymann is Laat, die zaterdag werd uitgezonden.

Ondanks haar sterrenstatus in India bleek de 32-jarige actrice tijdens het voorbereidende gesprek de bescheidenheid zelve. "Ik verwachtte een absolute diva, maar ze was één en al charme en schoonheid", stelt Raymann. "We spraken over haar avontuur in het Engelse Big Brother-huis, waar ze ondanks racistische treiterijen van haar medebewoners overeind bleef. We spraken over alle ophef die in India ontstond toen acteur Richard Gere haar in het openbaar op de wang zoende."

Live in de uitzending ondervroeg Tante Es, een typetje van Raymann, Shetty. "Mijn eigen stem nam steeds de overhand en ik had moeite om vrouw te blijven", schrijft de 41-jarige cabaretier, die tijdens zijn jeugd in Suriname kennis maakte met de Indiase cinema. "Van jongs af aan ben ik fan van de Indiase film", legt hij uit. "Niet alleen vanwege de prachtige dansscènes en het overdreven drama, maar vooral vanwege de onwaarschijnlijke schoonheid van de Indiase vrouwen."

De uitzending van zaterdagavond, die is bekeken door bijna 800 duizend mensen, wordt dinsdag herhaald op Nederland 1.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen