Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Danny de Munk domweg gelukkig in een rijtjeshuis

Shownieuws

Danny de Munk is dolgelukkig met zijn eengezinswoning in Purmerend. Samen met zijn vrouw Jenny en zijn kinderen Bo en Davy leidt hij een doodnormaal leven.

Danny de Munk is hartstikke gelukkig met zijn eengezinswoning in Purmerend. Samen met zijn vrouw Jenny en zijn kinderen Bo en Davy leidt hij een doodnormaal leven. Dat zegt de 37-jarige musicalster in het tijdschrift Vrouw.

Danny en Jenny hebben bewust voor een rijtjeshuis gekozen toen ze kinderen kregen. "We wilden dat ze op straat konden spelen, vriendjes zouden hebben in de buurt. Wat moeten ze in een villa met zwembad? Het regent toch altijd in Nederland." Ook vindt de artiest het zielig als kinderen in de auto van clubje naar clubje moeten worden gebracht. "Dan zet ik mijn geld liever op de bank. Het roest niet."

Toch is het leven van De Munk niet zo doodnormaal als hij misschien verlangt. Mensen zien hem nog altijd als Ciske de Rat, waardoor hij vaak aanspraak heeft. "Af en toe krijg ik zomaar van een vreemde een aai over mijn bol. Ik heb een hoog knuffelgehalte aan mijn kont hangen."

Momenteel is Danny te zien in de musical 'Ciske de Rat', waarin hij een volwassen versie vertolkt van het Amsterdamse straatschoffie. De voorstelling is tot volgend jaar te zien in theaters door heel Nederland.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen