Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Kim Cattrall gelukkig met 23 jaar jongere vriend

Shownieuws

Kim Cattrall is nog steeds gelukkig met haar 23 jaar jongere vriend, de 28-jarige chefkok Alan Wyse. Als mensen hem haar 'toy boy' noemen wordt ze woest.

Kim Cattrall is nog steeds gelukkig met haar 23 jaar jongere vriend, de 28-jarige Canadese chefkok Alan Wyse. Als mensen hem haar 'toy boy' noemen wordt de 51-jarige actrice dan ook woedend. "Hij is ten slotte mijn vriend en niet een of ander modeaccessoire", zegt Cattrall in de Daily Telegraph.

Ondanks haar stelligheid moest Cattrall zelf ook even slikken toen ze drie jaar geleden merkte dat Wyse verliefd op haar was en haar maar bleef overstelpen met aandacht. Vooral omdat de situatie zo leek op haar verhaallijn uit Sex and the City, de serie waarin ze beroemd werd als de losbandige Samantha Jones. In de laatste aflevering eindigt haar personage met een twintig jaar jongere blonde god.

In eerste instantie dacht Cattrall dan ook niet dat Wyse een blijvertje zou zijn, maar nu zijn ze erg gelukkig. "Ik ben erachter gekomen dat het heel interessant is om te gaan met een man van een andere generatie omdat hij een andere kijk op de wereld heeft. Plus, los van zijn leeftijd, heeft Alan nou eenmaal enorm veel wijsheid die gewoon uit hemzelf komt."

Cattrall is volgend jaar te zien in 'Sex and the city: the movie'. Daarin kruipen ook Sarah Jessica Parker, Cynthia Nixon en Kristin Davis opnieuw in de huid van Carrie, Miranda en Charlotte.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen