Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Maryam Hassouni laat mannen bungelen

Shownieuws

De vriendjes van actrice Maryam Hassouni voelen zich in een relatie altijd meer de vrouw dan de man. "Zij moeten bellen. Zij moeten moeite voor me doen."

De vriendjes van actrice Maryam Hassouni voelen zich in een relatie altijd meer de vrouw dan de man. Dat vertelt de 22-jarige brunette in een interview met het tijdschrift Cosmopolitan. Hassouni legt uit waarom. "Zij moeten sms'en, zij moeten bellen. Zij moeten moeite voor me doen. Maar ik doe het niet bewust."

Toch worden mannen er onzeker van dat zij een relatie langzaam wil opbouwen en afstandelijk is in de liefde, weet Hassouni. Mogelijk is dat de reden dat haar relaties nooit van lange duur zijn. En als de actrice eenmaal klaar is met een man, dan is ze niet bepaald een katje om zonder handschoenen aan te pakken. "Altijd doe ik op het eind heel vervelend, zodat hij het wel moet uitmaken. Mijn vaste tactiek."

Hassouni werd bekend als Dunya is de bejubelde tv-serie Dunya & Desie, waarvan binnenkort ook een speelfilm verschijnt. In 2005 speelde ze naast Jacob Derwig in de telefilm 'Offers'. Daarvoor kreeg ze een Emmy Award, de hoogste onderscheiding in de Amerikaanse tv-wereld, voor beste actrice. Deze week kreeg ze van Cosmopolitan de Fun Fearless Award.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen