Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Nieuwe liefde voor Mariska Hulscher

Shownieuws

Mariska Hulscher heeft opnieuw het liefdesgeluk gevonden. De 43-jarige brunette heeft haar hart verloren aan Rob Kriegsman, over wie ze verder niets kwijt wil.

Mariska Hulscher heeft opnieuw het liefdesgeluk gevonden. De 43-jarige brunette heeft haar hart verloren aan Rob Kriegsman. In De Telegraaf wil Hulscher zaterdag nog niet veel kwijt over haar ontluikende verliefdheid. "Maar ik kan wel zeggen dat ik heel blij ben."

Hulscher raakte vorig jaar in opspraak toen ze na twee maanden scheidde van regisseur Ary Schouwenaar, nadat ze aanvankelijk hoog van de toren had geblazen over het 'sprookjeshuwelijk'. Ook het verkopen van haar trouwfoto's aan het blad Jackie en niet aan Party, waar ze werkzaam was als columniste, zorgde voor de nodige kritiek. BN'ers als Patty Brard en Albert Verlinde haalden openlijk naar Hulscher uit.

Mogelijk houdt Hulscher zich om die ervaring nu op de vlakte over haar nieuwe geliefde. Zo is over Rob Kriegsman alleen bekend dat hij twee kinderen heeft. Zelf kreeg Hulscher uit haar huwelijk met Bert Hulscher twee dochtertjes, Sanne en Mikki.

Hulscher presenteerde programma's als Looking Good en Met Grenzeloze Ambitie. Momenteel schrijft ze columns voor Spits en Jackie en leidt ze een bedrijf in training & coaching.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen