Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Gordon baalt van reisprogramma

Shownieuws

Gordon is reismoe. De opnamen van Gillend Naar Huis! hebben volgens Gordon hun sporen achtergelaten op zijn lichaam en geest.

Zanger en presentator Gordon is reismoe. "Ik kan geen vliegtuig, luchthaven, lelijke stewardess of slecht eten op vliegvelden meer zien", laat de Topper weten in zijn column in het weekblad Privé. De opnamen voor het tweede seizoen van zijn reisprogramma Gillend Naar Huis! zijn inmiddels achter de rug, maar de zanger had er bar weinig kracht voor.

Gordon wil tegenwoordig het liefst thuis op de bank zitten in zijn villa in het Gooi. "Was ik ooit fervent (verwend) reiziger en vloog ik de hele wereld over, het liefst naar zonovergoten bestemmingen, nu wil ik alleen maar rustig op de bank zitten met leuk gezelschap en een dvd", schrijft hij. "Het werken op zich maakt me niet uit, want dat doe ik met liefde, alleen sneuvelen er zo veel dingen van persoonlijke waarde. Ik vraag me af waarom en hoe ik het allemaal ga volhouden."

De lange opnamedagen in het buitenland eisen hun tol voor de zanger, die vaak last heeft van zijn rug door reuma. "Er zijn natuurlijk veel ergere banen en klagen doe ik ook zeker niet, maar de afgelopen reizen hebben hun sporen nagelaten in geest en lichaam." De presentator is zich ervan bewust dat hij last heeft van luxeproblemen. "Al met al valt het allemaal best mee, maar een mens moet toch wat te zeuren hebben? Ik heb het goed en het is geen klaagzang, maar een schreeuw om vrijheid."

Gordon presenteert vanaf 5 maart op RTL 4 het tweede seizoen van zijn reisprogramma. Daarin proeft de zanger enkele dagen de vakantiepret van verschillende Nederlanders in het buitenland.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen