Kies je favoriete radiostation

Dossiers

TMF maakt hitlijst met illegale downloads

Shownieuws

TMF komt met een nieuwe hitlijst. In TMF Superchart wordt een hitlijst gepresenteerd waarin naast betaalde downloads ook onbetaalde downloads meetellen.

TMF komt met een nieuwe hitlijst. In TMF Superchart wordt een hitlijst gepresenteerd waarin naast airplay en betaalde downloads ook onbetaalde downloads meetellen. Het is volgens TMF de meest representatieve hitlijst van Nederland, omdat de lijst laat zien 'wat er écht speelt onder de Nederlandse jongeren'.

In het TMF-programma Your Superchart kunnen kijkers elke doordeweekse dag hun favoriete lied van het moment bepalen. Op basis van de voorkeuren van de kijkers wordt wekelijks een lijst met nummers samengesteld, die de muziekzender vervolgens voorlegt aan GfK Benelux Marketing Services. Het bureau speurt dan verschillende legale en illegale internetplatforms voor muziek af om te kijken hoe populair de nummers zijn.

De presentatie van de nieuwe hitlijst is in de handen van Amir Charles en is vanaf 8 maart elke zaterdag te volgen op TMF, TMF.nl en TMF Radio.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen