Kies je favoriete radiostation

Dossiers

'Zoontjes Britney zijn hun moeder vergeten'

Shownieuws

De zoontjes van Britney Spears, die haar sinds 3 januari niet hebben gezien, lijken hun moeder te zijn vergeten. "Ze vragen niet naar Britney", stelt een bron.

De jonge zoontjes van Britney Spears, die haar sinds 3 januari niet meer hebben gezien, lijken hun moeder te zijn vergeten. "Ze vragen niet naar Britney", vertelt een anonieme vriend van haar ex-man Kevin Federline aan het Amerikaanse blad Us Weekly.

De volwassenen rond Sean Preston (2) en Jayden James (1) proberen de naam van de zangeres niet te laten vallen. "Ze willen voorkomen dat ze overstuur raken", weet de ingewijde bron. "Ze houden de kinderen bezig met verschillende activiteiten."

Zowel de ouders van Federline als Spears zouden Britney beletten om haar zoontjes over de telefoon te spreken, tot groot verdriet van het verwarde sterretje. "Ze verlangt wanhopig naar haar kinderen", stelt een bron uit het kamp van Britney. "Ze moet er van huilen."

Sinds Britney begin januari onder dwang werd afgevoerd naar een psychiatrische instelling is haar bezoekrecht van Sean en Jayden voor onbepaalde tijd opgeschort. Woensdag, tijdens een hoorzitting in de langlopende voogdijzaak tussen de zangeres en Federline, werd aan die situatie niets veranderd.

Wellicht kan Britney haar zoontjes binnenkort echter weer in de armen sluiten. Sinds haar vader Jamie zich over zijn dochter heeft ontfermd, lijkt het beter met haar te gaan. Zo toert ze niet meer avond na avond doelloos rond in haar auto. Volgens Vincent Kaplan, de advocaat van Federline, kan het bezoekrecht binnenkort worden hersteld. "Dat willen we allemaal zo snel mogelijk", stelt hij in het tijdschrift People. "Ook Kevin wil dat zijn kinderen hun moeder kunnen zien."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen