Kies je favoriete radiostation

Dossiers

'Michael Jackson te veeleisend voor Grammy Awards'

Shownieuws

Michael Jackson was uitgenodigd om op te komen treden tijdens de Grammy Awards. Maar hij stelde zo veel eisen dat het plan door de organisatie werd afgeblazen.

Het eisenpakket van Michael Jackson lijkt zo groot, dat het in de weg staat van een eventuele comeback. Volgens de New York Post waren de eisen van de artiest voor de organisatie van de Grammy Awards reden om een uitnodiging aan het adres van de artiest in te trekken.

Aanvankelijk was het plan om Jackson, die dit jaar het 25-jarige jubileum van zijn legendarische album 'Thriller' viert, in het zonnetje te zetten tijdens de uitreiking van de Grammy Awards op 10 februari. Maar nadat de artiest onder meer eiste dat er tijdens de show dertig keer naar hem zou worden verwezen als de King of Pop, zag de organisatie van de muziekprijzen af van dat plan, zo schrijft de krant.

Andere eisen die de 49-jarige Jackson stelde waren onder meer dat een speciale gast hem zou aankondigen -wie is niet duidelijk- en dat er een speciale eenmalige award aan hem zou worden uitgereikt.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen