Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Britney probeert advocaten zwijgen op te leggen

Shownieuws

Britney Spears heeft genoeg van de aandacht voor de voogdijzaak waarin ze is verwikkeld. Ze deed een vergeefse poging de betrokken advocaten te doen zwijgen.

(Novum/AP) - Britney Spears heeft genoeg van de aanhoudende media-aandacht voor de voogdijzaak waarin ze is verwikkeld met haar ex-man Kevin Federline. De gevallen popprinses heeft een vergeefse poging gedaan om de advocaten die bij de zaak zijn betrokken het zwijgen op te leggen. De rechter in Los Angeles wees het verzoek van de zangeres dinsdag af.

Met het verzoek tot het opleggen van een zogenoemde zwijgplicht, wilde de advocaat van Spears voorkomen dat de tegenpartij de voogdijzaak nog langer bespreekt met de media. Ook moest voorkomen worden dat data van hoorzittingen zouden uitlekken via de media. De advocaat van Federline wierp tegen dat een zwijgplicht Spears niet zal verlossen van de paparazzi die haar dag en nacht achtervolgen.

Federline en Spears waren dinsdag niet aanwezig bij de hoorzitting. Het voormalige echtpaar is al geruime tijd in een hevig dispuut verwikkeld over de voogdij over Sean Preston (2) en Jayden James (1). Spears is onlangs tot tweemaal toe onder dwang opgenomen in een psychiatrische instelling.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen